Kalaharin kasvo- ja vartalohoidot ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita.

Kalaharin kasvohoidot ovat suunnattu 5 eri ihotyypille:

  • ikääntyvä ja kuiva iho
  • kuiva ja juonteinen iho
  • herkkä iho
  • pigmentoitunut iho
  • rasvainen iho

Kalaharin vartalohoitojen erikoisuuksina ovat kokovartalohieronta kynttiläöljyllä ja erilaisten hierontavälineiden, kuten hematiittikivi, kalebassi-hedelmä ja jobinkyynel-helmet, käyttö.

Katso lähin Kalahari-hoitolasi

Kalaharin Honeybush Facial -kasvohoito

Tämä erittäin rentouttava ja ainutlaatuinen Kalaharin kasvohoito elvyttää elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidossa käsitellään kasvojen akupisteet. Hoidon jälkeen ihosta tulee silkinpehmeä ja erittäin kosteutettu.

Kalaharin Phyto Compound -kasvohoidot

Phyto Compound -naamiohoito: peruskasvohoito savi/muta/baobab-naamiolla
Baobab C-vitamiinihoito: ihon kiinteytys, kirkastaminen ja elvytys
Phyto Compound -entsyymihoito: anti-ageing- / kuorintahoito

Peel-away

Hiili on ihonhoidon uusi musta. Peel-away -kasvohoidossa saadaan syväpuhdistettua ihohuokoset, jolloin tuloksena on erittäin puhdas iho.

Kalaharin Rolling Sands -kokovartalohieronta

Rolling Sands -kokovartalohieronnalla saavuttaa täydellisen rentoutuksen. Tehokkaat kasviöljyt yhdistettynä ainutlaatuiseen hierontatekniikkaan saa ihon hehkumaan ja lihasjännitykset laukeamaan.

Kalaharin Khoi-khoi niska- ja selkähieronta

Erittäin rentouttava niska- ja selkähieronta vie asiakkaan Kalaharin autiomaan dyyneille. Kalaharin kivet saavat aikaan syvärentoutuksen, joka poistaa stressiä ja jännityksiä.

Kalaharin Tsamma-käsirituaali

Virkistä ja rentouta asiakas raikkaalla Kalaharin tsamma-melonin ja tuoreen ruohon tuoksuilla. Hoidon jälkeen kädet tuntuvat ylellisen pehmeiltä.

Kalaharin Kalebassi-jalkarituaali

Rentouttava jalkahoito virkistää väsyneet jalat ja lievittää kiputiloja jaloissa. Kalaharin kalebassi-hedelmällä tehtävä hierontahoito on ainutlaatuinen ja yksilöllinen asiakkaan valitsemalla tuoksuöljyllä.

Kalaharin Aavikon hehku -vartalokuorinta

Vartalokuorinnan tuloksena on hehkuvan pehmeä iho. Yksilöllisessä kuorinnassa asiakas valitsee kuorintavälineen ja kosteuttavan tuoksuöljyn.

Kalaharin Cocoon Wrap vartalolle

Hoidossa käytettävä savinaamio on ainutlaatuinen mineraali- ja kasvipohjainen vartalonaamio, jota voidaan käyttää 2-in-1 -kuorintana ja naamiona.

Kalaharin Kagapa-hoito

Kagapa-hoidon liikkeet, tekniikat ja tuntemukset saavat sekä mielen että vartalon rentoutumaan. Ääni- ja kosketusterapia vaikuttaa asiakkaan aisteihin voimakkaasti ja saa hänet täydellisen rentoutuneeksi.