Kalahari-tuotteet on valmistettu luonnon kasveista, kasvien sipuliosista ja juurista.

Kalaharin melonisiemenöljy

Tämä kirkkaan kellertävä tsammasiemenöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä ja välttämättömiä rasvahappoja. Öljy kosteuttaa ja uudistaa ihoa sekä suojaa sitä auringon vahingollisilta säteiltä. Ihosta tulee kirkas ja kuulas. Tätä öljyä on perinteisesti käytetty Afrikassa auringonsuojana, koska se ehkäisee ihon palamista auringossa.

Papaija Papaija

Uute sisältää A-, C- ja E-vitamiinia sekä muita antioksidantteja, jotka suojaaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Uute tasapainottaa rasvaista ihoa ja kuorii ihon kuivia kohtia. A-vitamiini ja papaijan luonnollinen entsyymi lisäävät solujen uusiutumista, minkä ansiosta iho elpyy ja napakoituu. 

Shea

Shea on täydellinen kosteuttaja ja tehokas antioksidantti, joka ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Shea stimuloi kollageenituotantoa, mikä voi jopa parantaa arpia.

 

Baobab

Öljy sisältää A-, D-, E- ja F-vitamiineja ja tärkeitä rasvahappoja (omega 3, 6, 9). A- ja F-vitamiinit edistävät solukalvojen uusiutumista, kun taas E-vitamiini on superantioksidantti. Se parantaa elastisuutta ja sillä on erinomainen kosteuttava vaikutus. Omegat parantavat kuivaa ja vaurioitunutta ihoa. 

Villihunaja

Täyteläinen Kalaharin hunaja on eristetty luonnonmukaisin menetelmin suoraan autiomaan hunajakennoista. Hunaja kosteuttaa kuivaa ja vaurioitunutta ihoa.

Soijapapu

Voimakkaasti ihoa kosteuttava ja kiinteyttävä öljy. Öljy lisää kollageenituotantoa ravitsee kuivaa ihoa ja parantaa ihon sävyä. 

Rooibos

Rooibos-uute on erittäin antioksidantti- ja flavonoidipitoinen, joten se toimii hyvin vapaita radikaaleja vastaan ehkäisten ihon ikääntymistä. Uute sisältää myös sinkkiä, joka on tärkeä ihon aineen vaihdunnan ylläpitäjä. Uutteessa on myös hedelmähappoa, joka pehmentää juonteita ja ryppyjä.

Kigelia Africana

Uute vahvistaa ja tasapainottaa kollageenikuituja, jotka auttavat kiinteyttämään ihoa. Uutteella on kosteuttava, elvyttävä ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus. Uutteessa on antibakteerisia aineita, jotka rauhoittavat ja pehmentävät kuivaa, ärtynyttä ihoa.

Avokado

Ihoa ravitseva ja kosteuttava öljy, joka sisältää paljon A-, D- ja E-vitamiineja. Öljy edistää ihon elastisuutta ja uusiutumista.

Ruusunmarja

Öljyn pehmentävät ja raikastavat ominaisuudet palauttavat ihoon nuorekkuuden ja luonnollisen hehkun.

Mongongo

Uute kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Uutteessa on korkea linolihappopitoituus, mikä vaikuttaa solukalvojen muodostumiseen. Uutteen eleosteariinihappopitoisuus puolestaan suojaa ihoa UV-säteiltä. 

Marula

Öljyssä on paljon öljyhappoa ja antioksidantteja. Öljy imeytyy nopeasti ja se parantaa ihokudosta, vähentää ihon kuivumista ja punoitusta sekä pehmentää ihoa.

Oliivi

Ravitseva, rauhoittava ja kosteuttava öljy, joka sisältää runsaasti ihoa helliviä luonnon vitamiineja.

Appelsiini
Kurpitsa

Uute sisältää hedelmähappoa, joka todistetusti edistää ihon pehmentymistä ja nuorentumista lisäämällä solujen uusiutumista.