Hotel Katajanokka ottaa käyttöön Kalaharin hotellituotteet

Luksus-hotelli tuo eettisen ja ainutlaatuisen spa-elämyksen kaikille hotellivieraille:
HOTEL KATAJANOKKA OTTAA KALAHARI HOTEL SPA -KONSEPTIN ENSIMMÄISENÄ KÄYTTÖÖN

Hotel Katajanokka on ensimmäinen hotelli Suomessa, joka ottaa käyttöön Kalaharin eettiset hotel spa-tuotteet. Kalahari-konseptin ainutlaatuinen matka alkaa Katajanokalta!

Hotel Katajanokka on upea luksus-hotelli, joka palkittiin Suomen parhaana design-hotellina lokakuussa 2016 Qatarissa järjestetyssä World Luxury Hotel Awards -gaalassa. Hotel Katajanokan tavoitteena on erottautua ainutlaatuisuudellaan, palvelullaan ja miljööllään.

- Hotellimme kantavana teemana on irtiotto tavallisesta arjesta. Haluamme tuoda asiakkaillemme ylellisiä elämyksiä pienintä yksityiskohtaa myöden. Tästä syystä Kalahari Spa -konsepti on täydellinen lisä täydentämään asiakkaamme kokonaisvaltaista kokemusta hotellistamme, Hotel Katajanokan johtaja Eerika Rinne kertoo. - Haluamme tarjota kokemuksia kaikille aisteille, joten lumoavan tuoksuiset, visuaalisesti kauniit ja eettisesti valmistetut Kalahari-tuotteet sopivat brändiimme loistavasti, Rinne jatkaa.

Kalahari™ ancient desert secrects on etelä-afrikkalaista kosmetiikkaa luonnosta. Kalaharin kasvo- ja vartalonhoito- sekä lifestyle- ja spatuotteet ovat ylellistä, korkealaatuista kosmetiikkaa, joka on ekologisesti ja eettisesti valmistettu. Kalaharin laadukkaiden tuotteiden raaka-aineina on käytetty luonnon omia rikkauksia Etelä-Afrikasta. Kalaharin jokaisesta tuotteesta menee osa hyväntekeväisyyteen eteläiseen Afrikkaan, mm. ruoka-apuohjelmiin, kouluprojekteihin ja naisten yritystoimintaan.

- Olemme todella iloisia alkaneesta yhteistyöstä Hotel Katajanokan kanssa. Konseptimme kohtaavat täydellisesti, iloitsee Kalaharin maahantuoja Sini Rantanen Tsamma Oy:stä.

Lisätiedot:

Hotel Katajanokka, johtaja Eerika Rinne, eerika.rinne@hotelkatajanokka.fi, 050 3141 260, www.hotelkatajanokka.fi

Tsamma Oy, partner Sini Rantanen, sini@tsamma.fi, 044 3444 203, www.kalahari.fi

19.1.2017 11.09