Kalaharin perustaja Carina Franck Suomeen: Kalahari™ hurmaa I love me -messuilla!

Kalahari™ ancient desert secrets on ylellistä, eettistä ja ekologista luonnonkosmetiikkaa Etelä-Afrikasta. Kalahari™ on hoitolasarja, jolla on laaja myyntituotevalikoima kuluttajille. Messut tarjoaa otollisen paikan suurelle yleisölle tutustua tähän hurmaavaan sarjaan. Kalaharin tuotteet ovat tehokkaita ja tuoksuiltaan ainutlaatuisia. Sarjan kehittäjä ja luoja Carina Franck saapuu Suomeen Etelä-Afrikasta esittelemään tätä Carina Franck täydellistä kokonaisuutta. Hän on paikalla kaikkina messupäivinä niin Kosmetologipäivillä kuin I love me -messuillakin (pe klo 13 - 18, la klo 11 - 14, su klo 11 - 14).

Kalaharin kasvosarja on Suomessa varsin uusi. Kalaharin maahantuojina toimivat Heli Järvelä ja Sini Rantanen, jotka ovat vakuuttuneet sarjan menestyksestä. - Kalaharin kasvosarja on lanseerattu hoitoloille tänä vuonna ja olemme saaneet jo nyt kaiken ikäisiltä kuluttajilta huimia palautteita tuotteiden tehokkuudesta, Heli Järvelä kertoo. - Sarjaa on ihana myydä hoitoloille, koska tuotteiden tuomat tulokset iholla ovat aivan omaa luokkaansa, Sini Rantanen jatkaa.

- Lanseeraamme Kosmetologipäivillä uuden Phyto Compounding -hoitokonseptin ja -tuotteet hoitoloille. Demonstroimme ammattilaisille, millaiset vaikutukset uusilla Phyto-tuotteilla on. Tehokkaat tulokset hoidon jälkeen ovat nähtävissä osastollamme, Järvelä hehkuttaa.

- I love me -messuilla tutustutamme kuluttajat erityisesti laajaan kasvoseerumivalikoimaamme. Siihen kuuluvat kirkastava päiväseerumi, korjaava yöseerumi, kohottava seerumi, ihon väriä tasoittava seerumi ja ongelmaihon seerumi. Talvi-ihon pelastajaksi löytyy puolestaan Marula-kasvoöljy. Hemmottelemme kävijöitä vastustamattomalla messutarjouksella, Rantanen iloitsee.

I love me -messukävijöille tarjotaan myös maksutonta Tsamma-pikakäsihoitoa non-stop-periaatteella. Osaston vetonaulana on The Photo Booth, valokuva-automaatti; messuvieraat voivat ikuistaa itsensä, jakaa kuvia reaaliaikaisesti somessa ja saada vielä tulostetut kuvat mukaansa!

Kalahari-tuotteiden saatavuus: jälleenmyyjät ja verkkokauppa kalahari.fi. 
Kalahari-tuotteiden maahantuoja: Tsamma Oy, tsamma.fi

Kalahari™ ancient desert secrets: osasto 7d50

16.10.2015 18.48