Living Day Spa on Kalaharin lippulaiva-hoitola Helsingissä

Ylellinen ja persoonallinen boutique-kauneushoitola Living Day Spa Helsingin Yrjönkadulla on KalahariTM ancient desert secrets ammattilaissarjan lippulaiva-hoitola Helsingissä. Kalaharin ainutlaatuiset ja lumoavat kasvo- ja vartalohoidot sekä tehokkaat tuotteet on saatavana Living Day Spa:sta toukokuussa.

KalahariTM ancient deserts secrets on korkealaatuista kosmetiikkaa luonnosta. Kalahari on Etelä-Afrikassa valmistettu ekologinen ja eettinen kosmetiikka- ja lifestyle-
sarja. Tuotteiden valmistusaineet ovat suoraan Kalaharin autiomaasta: kasveista, kasvien sipuliosista ja juurista. Kalahari-hoidot ovat ainutlaatuinen elämys, jonka voi kokea pian Helsingissä.

- Meillä Living Day Spa:ssa on tärkeää tarjota asiakkaalle kiireettömyyden tunnetta, viivähtämistä kosketuksessa ja tuoksuissa. Kalahari sopii filosofiaamme täydellisesti. Sarja on meille uusi ihana matka, jonka kautta asiakkaamme pääsevät tutustumaan Afrikan huumaaviin tuoksuihin ja erikoisuuksiin. Ainutlaatuinen matka odottaa niin meitä kuin asiakkaitammekin, hehkuttaa Living Day Spa:n omistaja Satu Lindroth.

- Kalahari sai vihdoin itselleen täydellisen kumppanin Helsingistä! Living Day Span persoonallisuus ja lämminhenkisyys innostivat meidät luomaan uudenlaisen yhteistyökonseptin kauneushoitolan kanssa. Lippulaiva-hoitolana Living Day Spa on Kalahari-sarjan käyntikortti pääkaupungissa! Tuotteidemme lanseeraukset ja muut mediatapahtumat järjestetään jatkossa Living Day Spa:ssa, kertoo Kalaharin maahantuoja Heli Järvelä. - Odotamme innolla ensimmäistä elämyksellistä tapahtumaamme Minun Afrikkani, jonka toimittajat ja bloggarit voivat kokea ensimmäisinä toukokuun lopulla. Toivottavasti tiiserimme innostaa toimittajia ennakkoilmoittautumaan, jatkaa Järvelä. 


Lisätiedot: 

Living Day Spa, Satu Lindroth, 045 6330097, info@livingdayspa.fi
 livingdayspa.fi

Kalaharin maahantuoja: Tsamma Oy, Sini Rantanen, 044 3444203, sini@tsamma.fi tai
 Heli Järvelä, 050 5028806, heli@tsamma.fi 

tsamma.fi, kalahari.fi

31.3.2016 11.38