Mastermark Oy on nyt Kalaharin liikelahjayrityskumppani

Mastermark Oy on nyt Kalaharin liikelahjayrityskumppani yksinoikeudella Suomessa. Kalaharin ainutlaatuiset ja lumoavat lifestyle-tuotteet, tuoksutikut ja huonesuihkeet tsamma blend -tuoksuilla, ovat saatavana Mastermark Oy:n liikelahjavalikoimassa syyskuusta alkaen.

Kalahari™ ancient deserts secrets on korkealaatuinen Etelä-Afrikassa valmistettu ekologinen ja eettinen luonnonkosmetiikka- ja lifestyle-sarja. Kalahari-tuotteiden valmistusaineet ovat suoraan Kalaharin autiomaasta: kasveista, kasvien sipuliosista ja juurista. Kalaharin tuoteryhmät ovat kasvo- ja vartalohoitotuotteet ammattilaiskäyttöön, kasvo- ja vartalohoitotuotteet vähittäismyyntiin, lifestyle-tuotteet ja tuotteet hotelleille.

- Valitsimme Kalaharin lifestyle-tuotteet valikoimaamme, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme jotakin uutta ja ainutlaatuista. Kalaharin tuoksutikkujen ja huonesuihkeiden uutuusarvo on meille tärkeää, jotta voimme olla edelläkävijäpartneri asiakkaillemme. Kalahari-tuotteiden tuoksumaailma on myös erittäin miellyttävä ja tuotteiden pakkaukset ovat lahja jo sinänsä, kertoo Mastermark Oy:n toimitusjohtaja Lauri Honka. - Kalahari-tuotteissa on hyvää myös se, että tuotesarja tekee hyväntekeväisyyttä Afrikassa useissa eri kohteissa ja projekteissa, Honka jatkaa.

- Kalahari sopii hyvin Mastermarkin korkealaatuisten tuotteiden valikoimaan. Haluamme olla mukana vahvistamassa yritysten brändejä antamalla yritysten asiakkaille aistillisia elämyksiä Kalaharin lifestyle-tuotteiden kautta. Tuoksutikkujen ja huonesuihkeen tsamma blend -tuoksu vie asiakkaan kauas Kalaharin autiomaahan, jossa villinä kasvavat raikkaan tuoksuiset tsamma-melonit hurmaavat, kertoo Kalaharin maahantuoja Sini Rantanen.

Lisätiedot: Mastermark Oy, Lauri Honka, 0400 228020, lauri.honka@mastermark.fi

Kalahari-tuotteiden maahantuoja: Tsamma Oy

Tsamma Oy, Sini Rantanen, 044 3444203, sini@tsamma.fi tai Heli Järvelä, 050 5028806, heli@tsamma.fi 

16.9.2015 18.41