Tyttö ja Vuohi rakastui Kalahariin - Kahden yrityksen yhteistyö vahvistaa kivijalkakauppaa

Tyttö ja Vuohi ja Kalahari Finland yhdistivät tarinansa ja aloittavat nyt yhteistyön Tyttö ja Vuohen uudessa kivijalkakaupassa Linnankatu 9-11:ssä/Forum Korttelissa. Kalahari™ anciet desert secrets -sarjan ainutlaatuiset lifestyle- ja kylpytuotteet löysivät täydellisen paikan Tyttö ja Vuohen hurmaavien tavaroiden keskeltä. Yritysten välinen yhteistyö antaa tukea niin myyntiin kuin asiakashankintaan. - Win-win -tilanne siis molemmille yrityksille ja asiakkaille, Tyttö ja Vuohen omistaja Jaana Mioch toteaa.

Tyttö ja Vuohi on tarinataivas, jossa punaisena lankana on liputtaa kehitysmaiden kädentaidoille ja samalla tuoda pieni pala toisenlaista maailmankolkkaa Turkuun.- Jokaisella kulholla, viltillä, jakkaralla ja kassilla on takanaan iloinen taituri ja kertomus, jotka vievät meidät päiväntasaajan kyliin ja takakujien pikkupajoihin. Samalla taataan parempaa huomista sinne sekä iloa silmälle ja hyvää mieltä tänne. Tähän tarinaan Kalahari sopii erittäin hyvin. Arvomaailmamme kohtaavat ja yhdistämällä tarjontamme asiakaskin saa enemmän, Mioch kertoo.

Kalaharin tarina alkaa eteläisen Afrikan aavikoilta; nämä korkealaatuiset, ekologiset ja eettiset tuotteet valmistetaan Kalaharin autiomaan raaka-aineista ja tuotetaan paikan päällä tarjoten työtä paikallisille asukkaille. Jokaisesta myydystä Kalahari-tuotteesta menee myös osa tuotosta hyväntekeväisyyteen. Kalaharilla on käynnissä useita hyväntekeväisyysprojekteja, kuten ruoka-apu- ja koulutusohjelmat, joilla halutaan auttaa Afrikan Khoi San -heimoja.

- Olemme erittäin iloisia, että löysimme hengenheimolaisen täältä Turusta. Voimme nyt yhdessä tarjota Afrikan kauneutta ja lumoavia tuotteita samasta osoitteesta. Afrikka on elämys, jonka voi kokea omassa kodissaan tuotteidemme kautta, Kalaharin maahantuoja Sini Rantanen Tsamma Oy:stä kertoo.

Lisätiedot:


Tyttö ja Vuohi, Jaana Mioch, 040 7050806, hello@tyttojavuohi.com, tyttojavuohi.comKalahari-tuotteiden maahantuoja: Tsamma Oy
Tsamma Oy, Sini Rantanen, 044 3444203, sini@tsamma.fi tai
Tsamma Oy, Heli Järvelä, 050 5028806, heli@tsamma.fi 
tsamma.fi, kalahari.fi

4.11.2015 18.20