Toimitusajat

Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti 2-4 työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Mikäli tilaamasi tuote on tilapäisesti varastosta loppu tai muuten tilaustavaraa, on lähetysaika noin 30 työpäivää. Pidätämme oikeuden purkaa kauppa, mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Matkahuoltoa. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestinä. Jos asiakkaalla ei ole käytössä matkapuhelinta, lähetetään sähköposti.

Lähellä-pakettia säilytetään noutopisteessä 14 vrk lähetyksen saapumisesta noutopisteeseen.

Matkahuolto-pakettien noutopisteenä toimivat Matkahuollon omat palvelupisteet, Matkahuolto-asiamiehet ja Suomen Lähikauppa Oy:n myymälät.

Toimituskulut

Toimitus- ja käsittelykulumme ovat paketin fyysisestä koosta riippumatta 5,90 €.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 vrk. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta kalahari(at)kalahari.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kalahari Finland ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu etukäteen. Kalahari Finland ei myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli lähetys on vaurioitunut Matkahuollon kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus Matkahuollon toimipisteeseen. Ota myös yhteys Kalahari Finlandiin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Maksutavat

Osta turvallisesti ja vaivattomasti Kalaharin verkkokaupasta!

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Kalaharille. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan verkkokaupan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi Kalaharille. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään Kalaharille. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Kalahari Finland toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout-palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Tsamma Oy, Kaarikatu 8, 20760 Kaarina 

Rekisterin nimi
Kalahari Finlandin asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Kalahari Finlandin ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot. Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset  ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.